Nagy Balázs üzente 15 éve

Hubi mi van veled? Többen nem értjük hogy mi ez a pálfordulat feléd. Gyakorlatilag egyik napról a másikra eltűnk az aranyos kedves Hubi és előjött a mostani... Az meg hogy véleményed van, nincs semmi baj. De ha ilyen sértő módon vagy csak képes azt kifejezni, inkább tartsd meg magadnak. Szívesen segítünk mindannyian ha elmondod mi bánt, mi a baj, de az az ösvény amin elindultál, nagyon mélyre vezet.

Válasz

Szüle Dorottya üzente 15 éve

Ha már így az sms szóba került nem én írtam azt te azért kaptad mert nem érti senki sem hogy miért vagy ilyen. Meg mondjuk azt sem értem ha bajod van velem akkor miért a a cikkeimet kell lehúzni és miért nem személyesen mondod el a bajodat. Mert ezeken a "véleményeken" látszik hogy nem bírsz és így akarsz piszkálni. ez nem éppen egyenes módja a problémák tisztázásában.
Én miattad nem fogom abbahagyni a Cosmopolitan havi ajánlóját írjad a kis rosszindulatú megjegyzéseidet ez engem nem fog eltántorítani az írástól. csak elég uncsi lesz hog ymindig csak te véleményezed.
Remélem egyszer belátod tévedsz és egy kicsit magadba száll mert így viselkedsz.

Válasz

Kormos Róbert üzente 15 éve

Megint más: Semmi olyat nem jelentettem ki, hogy picsa lennél, vagy férfigyűlölő. Az, hogy magadra veszed, hát. Ha inged húzd magadra, ha nem, akkor meg ne akard magadra erőszakolni. Én általánosságokról beszéltem, mindig, és szigorúan.
Az pedig, hogy már nem csak itt, hanem smsben is kapom a megjegyzéseket, az azért durva.. A véleményem pedig marad, és a következő ajánló is kap valami szép hozzászólást, mert csak. :D

Válasz

Kormos Róbert üzente 15 éve

A vélemény vállalása minden, csak nem szánalom. És ha túlzásba esek, ahhoz is jogom van. Mert ez egy közösségi portál, ahol véleményt lehet, szabad, sőt kell nyilvánítani. Ha az én véleményem, amit annak nevezel aminek akarsz (pl fikázás) pedig az alább leírtak, akkor azt el kell fogadni.
A másik, attól, hogy utálok valamit még az ember kóstolgatja. Olyan ez mint a tökfőzelék, adok neki minden évben esélyt, de folyton csak mélyebbre süllyed a szememben. Ilyen a cosmo is. És azért mert neked tetszik nem fogok tapsikolva örömujjongó hozzászólásokat írni, mert ízlések és pofonok, te sem írnál mondjuk pozitív kritikát egy kocka magazinról, és ha lennének érveid, és indokaid, akkor akármennyire szapulnád, vitatkozhatnánk róla.

Válasz

Szüle Dorottya üzente 15 éve

Nem megbántani akarlak báár ezen tuti megsértődsz de kezdesz szánalmas lenni.
HA ennyire utálod a Cosmót akkor miért olvasod a budin, és különben is miért ne lehetne Hvgt olvasni, vagy olvass autós magazint de ne Cosmót. Én ha valalmit utálok azt nem olvasom el és pláne nem fikázom mert tudom hogy valakinek meg tetszik.
Jah a Joy tuti szextippe volt hogy elektromos fogkefével ingereljem a pasim gátját mert az milye jó lesz neki. Hát ha neked ez tetszik akkor egészségedre. Szerintem meg szánalmas és oltári faszság.
nah mindegy tényleg megkérlek rá hogy fejezd be ezt mert ez minden csak nem normális vélemény nyilvánítás. Én szeretem ezt az újságot és szarul esik ha fikázod mert ha ezt olvasom nem leszek sem picsa sem valami véresszájú férfigyűlölő banya.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Robi, nehogy megsértődj, de túlzásba esel. Én nem olvasok Cosmot és nincs műkörmöm, de attól még nem fáj ha másnak van.
Amúgy meg, más kategória de a Blikk és társai is a 0-hoz konvergálnak, és bevallom az se fáj, hogy mások olvassák. :-)
az emberek szórakozásból olvasnak ilyen "csajos" cikkeket és erős túlzásnak érzem, azt hogy a cosmo a férfiak ellen van, meg hogy csak kocsiért, pénzért, szexért kellenének.
Ez az egész nem ilyen komoly, csak egy újság amiben lányos cikkek, ruhák meg sminktippek vannak. Ne dramatizáld már ennyire túl! :-)
puszi nektek!

Válasz

Ewing Bobby üzente 15 éve

Pfff hát erre már no komment :D

Válasz

Kormos Róbert üzente 15 éve

őőőő, technikai error, Réka kidobta az összeset ősszel, a maradékot meg a kályhában eltüzelték, hvgt gyűjt, így gáz lesz. Majd keresek a neten szó szerinti cikket.

Válasz

Kormos Róbert üzente 15 éve

Szóval a fő probléma, hogy "miénk a világ" azaz a férfiak buta marha eszközök, pénztermelésre, és dugásra jók csak, amúgy meg baj van velük, mert a barátnők sokkal cukibbak, aribbak, megértisebbek, és lelkisebbek. Na, ez iránti utálatom miatt forog a gyomrom.

de majd ha újra Rékánál járok, és vagdosom az ereimet az unalomtól előkapok egyet, és szó/szám/oldal szerint idézve leírom, hogy mi az ami mélységesen felháborít.

Válasz

Kormos Róbert üzente 15 éve

Nem azért olvasom, mert annyira azt akarom, hanem mert nincs más a közelben. Passzióból sohasem venném a kezembe, akad olyan kényszerhelyzet mikor muszáj.
Ha már az önbizalomnövelő cikknél tartunk akkor kiskegyed, és nőklapja, na azok korrektek, egészen más stílusban írnak mint a cosmo. Valahogy hiába olvasom, (az ember a budira mégsem visz magával hvg-t.. :D) nem tudok megbékélni vele. Kezdve marie claire vagy mi, meg nőilapozó, joy, mind emberibb hangnemet üt meg számomra. Talán a fő baj, hogy a cosmo túlontúl emancipált nő ideállal kecsegtet (amit ugye már kifejtettem, hogy nem létezik) és számomra nagyképő, férfiakat lenéző, és szinte a pénzzel, autóval, lakással, bankkártyával teszi egyenlővé. Bár a joy is képes túlzásokba esni, komolyságlistán az is konvergál a 0 hoz mint 1 hez.

Válasz

Szüle Dorottya üzente 15 éve

Nézd igen vannak méregdrága cuccok is a Cosmóban (tényleg ez van többségben) de igen is vannak olcsóbb cuccok is.
például Márciusi szám 26. oldal: Ballonkabát 4990Ft, Pamut feslő 3995 Ft, Twillnadrág 5990 Ft.... és még sorolhatnám a többi oldalról
ugyanis a Cosmó is tisztában van azzal, hogy nem minden olvasója teheti meg magának hogy ilyen méregdrág cuccokat vegyen. Mostanában egyre több olyan cikke is van hogy "szemérmetlenül spórolós trükk". A Cosmó soha nem mondja azt hogy vesztes vagy, éppellenkezőleg sok önbizalom növelő cikke van mert rengeteg nő önbizalom hiányban szenved.
Az hogy olvasol Cosmót az szerintem jó és még rajtad kívül sok pasi is ezt teszi.
Ismerek olyan Cosmó olvasó pasikat akik azt mondták hogy igen is vannak jó dolgok benne.
Srácok Cosmó olvasásra fel!!!:P

Válasz

Kormos Róbert üzente 15 éve

Na jó bevallom, szoktam olvasni cosmot. Unalom ellen jó, no meg olyanokat lehet rajta nevetni, hogy az hihetetlen (esetleg gyújtósnak). A divatrovat meg egyenesen felháborító. Csak 50000+ rucik vannak, és ha nincs olyanod, akkor egy szar vesztes vagy kb.
Ja és férfitársaim, a cosmo (bár ezt biztosan kevesen tudjátok) ellenünk van, mivel szerintük ha a strandra egy jól kinéző nő felvesz tangát, akkor közönséges ribanc.
Ez szerintem nyílt hadüzenet. :D

Válasz

Szüle Dorottya üzente 15 éve

Mondtam hogy nem kötelező olvasni!
ha téged ezek a témák érdekelnek akkor írjál róluk te engem személy szerint sem a Morbid vicclap sem a Szaft nem érdekel.

Válasz

Lakatos Tibor üzente 15 éve

najó de érted, honnan tudnád felmérni, nem te vagy a célcsoport hanem a csajok, őket ezek mozgatják és valljuk be azért a cosmo igényesebb mint egy kiskegyed. szerintem kb fhm szinten van és azért azt mi is átforgatjuk, hacsak a képek miatt, de szerintem a cikkek se rosszak

Válasz

Kormos Róbert üzente 15 éve

Ugyanez elmondható a fentebb említett újságról is. (na jó, csak 50%-a ugyanaz)

Válasz

Lakatos Tibor üzente 15 éve

nemhiszem, hogy a best vagy a kiskegyed mást tartalmazna hétről-hétre :D

Válasz

Kormos Róbert üzente 15 éve

Következőnek kérhetünk mondjuk, őőő, Kiskegyed promót, vagy Best magazint? Ne várj, legyen a Szaft és a Morbid vicclap. Az engem is érdekelne legalább. :D

Válasz