Dányi Yvett üzente 14 éve

Igazad van, hogy le az anorexiás csajokkal.
De lehet, hogy Barbie azért olyan vékony, hogy jól meg tudja fogni egy kisgyerek a kezében.
De szereintem egyik kislány se Barbie marad 40 kilós, én inkább a médiát okolnám meg az anyjukat meg a barátnőiket, de aztán ki tudja:)

Válasz

Kormos Róbert üzente 15 éve

Tiltsuk be mindet. :D
A divattervezők meg kezdenek leszokni erről a butaságról, hogy 40 kilós csajokat állítanak ki, hála égnek.
De a mai Magyarországon szerintem arra lenne szüksége a gyerekeknek, hogy foglalkozzanak velük, és kiskoruktól kezdve célirányos tanítási-nevelési programot kéne alkalmazni, amit egy felelős szülő szerintem akár meg is valósíthatna. Mert ha továbbra is arra fele halad a világ, hogy Gi Joe, meg Barbie, Actionman, szarós-hugyozós baba (nagyon realisztikus amúgy), akkor még a mai tiniknél is hulladékabb emberek lesznek itt...

Válasz

Szüle Dorottya üzente 15 éve

Jesszus Támadnak a babák!! anyukák és apukák mentsétek meg gyermekeiteket a szörnyetegektől mielött még késő lenne!!! :))))
Bocsi de szerintem túl reagáljátok ezt. A Barbie egy tök jó játék volt (nekem legalábbis nagyon tetszett :D) és semmi több.
Az anorexia meg ilyenek miatt inkább a médiát meg a divattervezőket okolnám és nem a Barbie-t. Jah és láttátok a Bratz babáka a mai kislányok már nem is Barbieért sírnak hanem inkább azért.
Nah az a baba anorexiás és emellett fel van pumpálva a szája és a melle valamint van rajta 10 kg vakolat (smink). Ha már ennyire veszélyesnek tartjuk a babákat akkor a Bratz babák milioszor veszélyesebbek a Barbienál. :D

Válasz

Lakatos Tibor üzente 15 éve

najó, most elmegyek biciklizni mert jó az idő, és nem gondolok barbie-ra. ken-re végképp nem :D

Válasz

Lakatos Tibor üzente 15 éve

a saller nálam tuti nem fog játszani. egyébként a kukoricacsuhéval valóban igazad van. nem azt mondtam, hogy teljes egészében nem alakul ki, csak ma már nem kukoricacsuhéért mész a boltba, hanem babáért, mert megteheted.
a közösségi vonalat meg azért hoztam fel, mert pl. amikor a két nagy kólacég anno a század közepén (inkább később) azt a kampányt nyomta, hogy csak akkor vagy cool, ha ezeket iszod, egy csomó gyerek nem tudott azonosulni ezzel, és pszihologushoz kerültek. ördögi marketing. ezért is szeretném ezt csinálni :P

Válasz

Kormos Róbert üzente 15 éve

ha leveszi a polcról? visszakezes saller. anyai ösztön egy babától?? na ne... és mikor nagyanyám 1930 ban kukoricacsutorával játszott, mert nem volt más, akkor nem alakult ki neki az anyai ösztön?
túlkomplikáljuk. anyai ösztön hormonnal jön.

Válasz

Lakatos Tibor üzente 15 éve

abszolúte egyetértek azzal amit leírtál, inkább szenvedjen a rubikkkockával a gyerek, mint egy ilyennel, dehát tudod milyenek a lányok, ez kell nekik. az igazat megvallva, nem is tudom, hogy mit fogok reagálni majd a jövőben, ha az én lányom leemeli ezt a polcról. nehéz kérdés azért. mert kell a baba is, azon alakulnak ki talán az anyai ösztönök, de akkor vegyek neki majd dagadt babát? vagy legalábbis emberszabásúbbat? és akkor még ott a nagy kérdés, hogy ha neki nem lesz barbie-ja, akkor lenézi majd a közösség. kemény ez.

Válasz

Kormos Róbert üzente 15 éve

Ha komolyan akarok reagálni, akkor szánalmas, ahogy egy babával megvezetik a kislányokat, és mind olyan anorexiás hányadék akar lenni 95-ös mellekkel mint barbie. személy szerint betiltanám, és jöhetne helyette a realisztikusabb, normális testalkatú baba. plusz, ez a hiszti amit levágnak azzal a ken babával, hát a mattel marketingeseinek is letörném a kezét, hogy ilyen elmebeteg dolgokon jár az eszük. bár biztos nagy a nyomás rajtuk, hogy ne süppedjen el a milliárdokat érő fröccsöntött babakereskedelem.
a gyerekek kezébe pedig logikai játékot 4-5 évesen, ilyen kocka, háromszög felismerőset, esetleg rubik kockát. az iskolás korúak kezébe pedig könyvet. így lenne kerek ez a világ.
bocsi hogy kettőben, 1000-nél nem enged többet írni egy postba.

Válasz

Kormos Róbert üzente 15 éve

szerintem pedig ken-t ha megjelenik a gay-prideon, akkor ki kéne adatni olyan verzióban, hogy akasztófás ken a jobboldaliaknak, és latexes ken, a liberálisoknak. Egyébként meg ha nem búza, akkor szeretnék egy igazi sörhasú, büdöspólós kent, aki boxerrel veri barbiet. Esetleg baseball ütős (fa testápolós) editiont, amint barbienak megmutatja, hogy mi a babák istene. :D:D

Válasz

Krumpli Krumpli üzente 15 éve

nah elég legyen a buziskodásból :)

Válasz

Kádár Adrian üzente 15 éve

már látom ahogy megtévedt fiúk százai rohamozzák meg a játékboltokat :P

Válasz

Lakatos Tibor üzente 15 éve

nem hivatalos források szerint ma látták ken-t egy másik ken-nel sétálni az utcán. vajon mikor nyilatkozza le, hogy tényleg meleg?

Válasz